CSM Lugoj-Performanta Ighiu89Mai puțin de o săptămână a rămas până la reunirea Performanței Ighiu, acțiune ce va avea loc la stadionul din localitate. Din spusele lui Adorian Himcinschi doar cei 4 jucători anunțați vor face obiectul transferului în această iarnă (Oara, Circov, Mprginean, Weiner), însă în cazul în care alți fotbaliști vor accepta propunerile venite de la Performanța Ighiu se mai pot produce surprize în bursa transferurilor.

Performanța Ighiu se va reuni lunea viitoare sub comanda lui Adorian Himcinschi, care a trasat perioada de pregătire ce conține și un cantonament la Conacul Teleky din Țelna. Înainte de meciurile de baraj disputate împotriva Progresului Pecica, Performanța Ighiu s-a cazat în aceeași locație, semn că pensiunea le poartă noroc fotbaliștilor divizionarei terțe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate că a precizat că nu se mai gândește la transferuri, Adorian Himcinschi a lăsat deschisă o portiță și mai pot apărea surprize la Performanța Ighiu.

”Avem în vedere doi jucători care evoluează la nivel superior. Dacă ei își vor da acordul mai putem muta pe piața transferurilor, dacă nu rămânem cu această formulă”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul divizionarei terțe.

Potrivit unor surse cei doi jucători pe care îi vizează Adorian Himcinschi sunt Călin Cristea și Ciprian Selagea.

7 partide amicale până la debutul returului

Fotbaliștii Performanței Ighiu vor avea parte de o perioada de foc imediat după reunirea lotului, urmând să intre în cantonament. Oficialii echipei au stabilit și meciurile amicale, 7 la număr, cu formații din Liga a 4-a Alba și Sibiu, Liga a 3-a și Liga a 2-a. Iată programul:

Viitorul Sântimbru (30 ianuarie, ora 11.00 deplasare), Mureșul Vințu de Jos (3 februarie), CNS Cetate Deva (6 februarie – la Deva și 13 februarie la Ighiu), ASC Pianu 2013 (17 februarie – la Zlatna pe nocturnă), FC Hermannstatd (20 februarie – Ighiu), Gaz Metan Mediaș sau U Cluj (27 februarie – deplasare).

Performanța Ighiu va debuta în returului Ligii a 3-a, Seria a 4-a, pe 4 martie, în deplasare la Pandurii Târgu Jiu II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.