Unirea Jucu - Metalurgistul Cugir178Conducerea clubului Performanța Ighiu nu pare să intre în vacanță deocamdată. Oficialii clubului din Ighiu au parafat astăzi un nou transfer. Adorian Himcinschi și-a securizat postul de portar, iar Roberto Bodea va avea concurență serioasă în noul sezon.

Călin Tiuț va juca din sezonul următor pentru Performanța Ighiu. Fostul goalkeeper al Metalurgistului a ajuns la un acord cu oficialii clubului din Ighiu și va îmbrăca tricoul alb-albastru din sezonul viitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne bucură foarte mult faptul că am reușit să-l convingem pe Călin Tiuț să semneze cu noi. E un portar pe care-l cunosc foarte bine și am colaborat foarte bine cu el la Unirea Alba Iulia. Consider că evoluțiile lui vor fi mult mai bune în tricoul Ighiului”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

Călin Tiuț a mai apărat de-a lungul carierei la CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, FC Botoșani, iar acum a venit rândul Performanței Ighiu. Noul portar al Performanței va fi pregătit de Raul Unchiaș, antrenor care s-a ocupat și de Roberto Bodea în sezonul trecut.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.