foto: facebook Adrian Bicheşi

Antrenorul principal al Unirii Alba Iulia, Adrian Bicheşi, a declarat că îşi doreşte ca echipa sa să aibă parte de un adversar care aducă multe la stadionul “Cetate” în “16”-imile Cupei României, fază a competiţiei pentru care gruparea albaiuliană a obţinut calificarea după ce a trecut de Industria Galda.

“Ne dorim un adversar din Liga I, dacă se poate galonat, să vină mulţi spectatori la meci. Sperăm să facem o figură frumoasă şi să ajungem cât mai sus şi în Cupa României”, a spus tehnicianul unirist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Referindu-se la derby-ul judeţean cu Industria Galda, câştigat pe “Cetate” după lovituri de departajare, Adrian Bicheşi a adăugat: “Meciul a fost exact aşa cum mă aşteptam să fie, cu o echipă a Industriei Galda foarte ambiţioasă, dornică de revanşă după rezultatele din ultimul timp contra Unirii. Mă aşteptam la jocul lor bun, ştiam că aşa va fi. La noi a intervenit şi o oarecare oboseală, şi pentru că în acest sezon am abordat toate meciurile la victorie. Au fost şi multe ratări… Dar totul e bine când se termină cu bine”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.