Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara130Aflată într-o periadă nu tocmai ușoară, după ce a pierdut șefia Seriei a 4-a din Liga a 3-a, conducerea Metalurgistului Cugir împreună cu staff-u tehnic au luat o hotărâre de comun acord și l-au exclus definitv din lot pe atacantul Adrian Cîrstean, cel care a punctat de 6 ori pentru roș-albaștri în actualul sezon. Antrenorul Călin Moldovan a precizat că s-a ajuns la această decizie după ce vârful echipei s-a abătut de la programul trasat de club în mai multe rânduri.

Aflat la Cugir încă din Liga a 4-a, Cîrstean a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai formației de sub Drăgana, devenind titular la toți antrenorii care au trecut prin curtea echipei de-a lungul timpului. Recunoscut pentru personalitatea sa puternică, Adrian a avut de mai multe ori probleme de disciplină și a fost penalitzat în mai multe rânduri, ba cu banca de rezerve, ba chiar cu excluderea din lot. La fel s-a întâmplat și de această dată, când înainte de meciul de la Filiași, Călin Moldovan a decis să renunțe la serviciile atacantului din Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Cîrstean nu va ma reveni. El a făcut mai multe gafe și nu s-a aliniat la ceea ce dorește grupul. El nu a înțeles că are un contract și trebuia să respecte conduita clubului și măsurile de ordine interioară. Nu a fost o singură dată când a greșit, ci de mai multe ori, iar acum a fost exclus definitv din lot”, a punctat Călin Moldovan.

Atacantul Cugirului nu a dorit să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect. La această oră Metalurgistul Cugir a rămas cu doi atacanți pursânge în lot, Iovănescu și Ionuț Radu, însă al doilea a fost ținut departe de forma bună de mai multe accidentări.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.