Muresul-Vintu-de-Jos-Viitorul-Santimbru40Asociația Județean de Fotbal Alba a  dat din nou dovadă de profesionalism în ceea ce privește organizarea unui meci derby. Oficialii AJF au decis să nu facă public numele brigăzii care va oficia partida dintre Șurianu Sebeș și Mureșul Vințu de Jos, decât cu mai puțin de 24 de ore înainte de începutul jocului. 

În meciul de sâmbătă dreptatea va fi împărțită de prim divizionarul Adrina Comănescu din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două margini de Daniel Popa (Aiud) și Florin Potora (Ocna Mureș).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai probabil conducătorii fotbalului județean au ales să nu publice numele brigăzii pentru a nu crea suspiciuni și pentru a evita orice fel de jocuri de culise. Și în divizile superioare, arbitri sunt anunțati cu 24 de ore înainte de meci, iar acest lucru pare să ducă spre un fotbal mai curat.

La ultima partidă arbitrată din Liga 1, Adrian Comănescu a fost arbitru adițional și a dictat lovitură de la 11 metri petnru FCSB, penalty-ul fiind transformat de Stanciu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Avantaj Vintu…la prima vedere. Un arbitraj corect ar vrea orice echipa oaspete, in timp ce gazdele ar vrea unul care sa dea acel 5% “traditional”…
    Daca un arbitru de Liga 1 greseste, se va spune “…ce vreti ba, v-am adus ce-am avut mai bun, daca a gresit nu-l puteti acuza ca a tras cu ceilalti, ca nu va cunoaste”…deci are acoperire la greseli din start! Plus ca astia stiu sa fure de nici nu-i simti… De-aia Vint-Santimbru l-au arbitrat cei din Alba si nu vreun Comanescu?…
    Tema de casa:
    1. Adrian a mai arbitrat la Sebes, un meci de liga 3. Cine a castigat acel meci si cum?
    2. Adrian a mai arbitrat in Alba, un meci de liga 4. Cu cine s-a intalnit el dupa meci?

  2. Dc ar fi sa fiu paranoic si o v-oi face, deduc din ce spui ”neutrule”ca acest arb. ar fi fost pus la acel ”derby” doar pt a facilita o intalnire in vecinatate? ceva nu mi miroase a bine si atunci intreb: al cui interes apara acest arb,in conditiile in care,inca imi vine greu sa cred ca cineva care are o caruta de meciuri la liga 1 si invatati sa ia sume,se preteaza pe mai nimic,la liga 4-a.Sa fie poate doar dintr o mustrare de constiinta sau s a inventat voluntariatul in arbitraj,sau…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.