O discuție cu tânărul și energicul președinte al Viitorului Sântimbru, Adrian Hulea, nu poate exclude, desigur, din ecuație fotbalul, dar scoate în evidență și multe alte valențe ale unei personalități complexe. 

“Agenda mea zilnică include muncâ, fotbal și familie și din nou muncă, fotbal și familie!”, ne-a avertizat din start acesta. În vârstă de 24 de ani, Adrian Hulea este de profesie inginer în apă, gaze și petrol. Lucrează de doi ani și jumătate, mai precis de când a terminat facultatea, în cadrul companiei E.ON România. În prezent urmează un master în energii regenerabile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De curând s-a înhămat și la un nou proiect profesional, Hulea Instal, ce se dorește a fi în scurt timp o firmă de succes care să le ofere oamenilor siguranță și lucrări de calitate în domeniul gazelor. “Prestăm lucrări de extinderi conducte, branșamente, verificări interioare și exterioare, lucrări legate de centrale termice și tot ce ține de mentenanța acestora, lucrări interioare pe partea de gaz și apă. Înființarea firmei Hulea Instal a fost o idee a tatălui meu și sunt convins că prin efortul comun al familiei noastre această firmă va ajunge în top în domeniul său de activitate”, ne-a explicat Adrian Hulea.

Fotbalul, distracțiile, călătoriile, filmele de acțiune și jocurile pe calculator sunt pasiunile sale. Dialogul nostru a vizat în principal fotbalul iar răspunsurile oferite de interlocutor au fost savuroase.

*despre parcursul foarte bun din campionatul Ligii a IV-a al echipei Viitorul Sântimbru

Da, este adevărat, traversăm o perioadă foarte bună din etapa a 4-a, de când nu am mai cunoscut gustul înfrângerii. De oprit sper să nu ne oprim aici, să continuăm pe aceeași linie și dacă la finalul sezonului vom fi pe primul loc va însemna că munca mea și a echipei nu au fost în zadar. Luăm în calcul orice variantă posibilă, chiar și promovarea în Liga a III-a. Diferența actuală de 5 puncte între noi și Petrești poate fi micșorată pentru sunt echipe care pot încurca echipele bune din vârf, gen Daia, Olimpia, Vama Seacă sau Micești. Dacă va fi să fim pe locul 1 la capătul acestui campionat fiți convinși că ne vom face datoria de campioană a județului si vom da totul la meciul de baraj! Obiectivul meu personal este, însă, să câștigăm faza județeană a Cupei României.

*despre colaborarea cu Ștefan Fogoroși

Colaborarea cu Fane Fogoroși este una foarte bună atât în afara terenului cât și în timpul cât suntem la fotbal. Este un antrenor mare, un antrenor care își dorește să obțină maximum, să nu piardă niciun joc și să fim mândri de munca pe care o facem săptămânal cu echipa, așa încât la finalul fiecărui joc să avem motive să socializăm cu zâmbetul pe buze la un pahar de vorbă. Este un antrenor care poate face față oricând la un nivel superior, la Liga a III-a și chiar la Liga a II-a!

*despre cel mai dificil moment din cariera de conducător de club

Pff… cel mai dificil moment a fost acum 3 ani, când am luptat la promovare cu o echipă incredibilă a celor din Vințu de Jos și cu Șureanu Sebeș, care venea din spate… Am avut 7 puncte avans față de locul 2 și credeam că putem câștiga campionatul, dar în final a fost alt deznodământ, de care am fost foarte dezamăgit, pentru că am simțit că am pierdut nemeritat campionatul. Asta pentru că am fost cei mai buni, chiar dacă în unele meciuri am jucat împotriva a 14 inși și echipele care jucau cu noi erau premiate de adversari. Am făcut eforturi foarte mari cu ajutorul unor oameni de suflet cărora le place fotbalul. Am făcut și un cantonament, ceva unic pentru Sântimbru de la înființare încoace.

*despre cel mai frumos moment ca președinte

Cel mai frumos moment a fost tot acum 3 ani, când am câștigat faza județeană a Cupei României la Ocna Mureș, după o finală jucată împotriva echipei din Șugag… Ulterior am adus la Galtiu pe Sănătatea Cluj, o echipă specialistă în Cupa României, formație care în trecutul recent a întâlnit multe formații de tradiție din țară în fazele superioare. Am pierdut pe teren cu 2-1, dar trebuia să câștigăm 3-0 la comisie deoarece “virușii” au uitat să folosească juniori. Am fost prea însă prea “mici” pentru a fi băgați în seamă. După un campionat în care am ratat titlul de campioană a județului, câștigarea fazei județene a Cupei României a mai “pansat” rana pierderii titlului. A fost un moment unic, încununat cu o cupă după o muncă titanică alături de echipă, staff și oamenii de pe lângă noi și, cel mai important, grație efortului tatălui meu, fără de care nu se putea face performanță la acest nivel.

*despre modelul personal din fotbal

Modelul personal din fotbal la ora asta este “Regele” Gheorghe Hagi. Ceea ce face el la Viitorul, în calitate de conducător și antrenor, este unic în România. Grupe de copii la toate competițiile de fotbal și jucători din propria pepinieră promovați la echipa din Liga I reprezintă un lucru mare. Este un club care produce jucători, câștigă bani și atrage sponsori importanți.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.