Asociația Fotbal Club Unirea 1924 Alba Iulia rămâne fără un important membru fondator, Consiliul Local al municipiului Alba Iulia votând ieșirea proprie din asociere. Cel mai probabil, s-a ajuns la acestă decizie, odată cu înființarea noului club, Club Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia. Mihai Dăscălescu, președintele unirist a precizat că această decizie nu afectează în nicio măsură activitatea clubului pe care îl conduce.

Consiliul Local Alba Iulia făcea parte din grupul de membri asociați în cadrul AFC Unirea 1924 Alba Iulia. În ultima ședință a biroului legislativ al Primăriei Alba Iulia, s-a votat ieșirea structurii proprii din această asociere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu știu de ce s-a luat această decizie, dar important este faptul că nu ne deranjeaă cu nimic. Noi avem activitatea noastră și nu vom întâmpina probleme în urma acestei decizii”, a precizat Mihai Dăscălescu.

Au trecut vremurile în care Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba finanțau fotbalul, iar acum, aleșii locali nici nu mai vor să audă de sportul rege, care a fost cu adevărat un ambasador al comunității locale!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.