AJF AlbaÎn perioada de pregătire, Asociația Județeană de Fotbal Alba vine în întâmpinarea echipelor participante în campionatele județene cu un puternic turneu de fotbal în sală, menit să ofere jocuri formațiilor care pregătesc returul. Înscrierile se fac la sediul AJF Alba sau telefonic până în data de 10 ianuarie 2016, urmând ca apoi să fie stabilit calendarul final al acestei noi competiții de sub egida forului de conducere a fotbalului județean.

La Campionatul Județean de Futsal 2016 vor avea drept de participare toate echipele afiliate la AJF Alba, însă doar cu jucătorii proprii, care sunt legitimați în cadrul clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Competiția se va ghida după Regulamentul de Organizare a Competițiilor de Futsal și Legile Jocului (futsal), iar după aflarea tuturor echipelor participante se va alcătui sistemul final.

Echipele participante vor avea denumirea clubului pe care îl reprezintă urmând ca după înscrieri să fie alese și locațiile de desfășurare.

Având în vedere că rivalitățile sportive persistă la nivelul campionatelor județene, cu siguranță această nouă competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba va naște multe pasiuni, iar partidele vor fi disputate și atractive. Pe lângă acest aspect, prin Campionatul Județean de Futsal, echipele aflate în pregătire își pot testa noile transferuri și strategia pe care doresc să o aplice în returul campionatului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.