Metalurgistul Cugir a făcut al doilea egal consecutiv în Liga a III-a de fotbal: 1-1 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, în disputa cu Minaur Baia Mare.

Au marcat: Marius Neagu (17 – penalty), respectiv Bogdan Piper (79).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a fost controlată de gazde, oaspeţii trimiţând primul şut pe spaţiul porţii lui Gorea abia în minutul 42, prin Oşan.

Faza cheie a primului mitan l-a avut în prim-plan pe portarul maramureşenilor, Gudea, după un duel în careu al acestuia cu Dicu dictându-se penalty de către “centralul” Constantin Olaru din Râmnicu Vâlcea. Neagu a trimis pe jos, în stânga lui Gudea, din punctul cu var, aducându-i pe cugireni în avantaj.

Tehnicianul oaspeţilor, Dorin Toma, a făcut două schimbări la pauză. I-a lăsat la cabine pe goalkeeper-ul Gudea şi pe Oşan, introducându-i pe teren pe portarul Dombradi şi pe Răzvan Rus. A apărut şi o modificare de substanţă în aspectul jocului. Băimăreniii au preluat iniţiativa şi au dominat, per ansamblu, toată repriza secundă.

În minutul 69 Lemac l-a depăşit în viteză pe Dohotariu, a pătruns în careu şi a fost blocat în ultimul moment de portarul gazdelor, Gorea. Zece minute mai târziu s-a restabilit egalitatea pe tabelă. Piper a prins un şut senzaţional din voleu, trimiţând mingea la colţul lung, la semiînălţime, de la 20 de metri uşor lateral dreapta. Nicio replică din partea lui Gorea şi s-a făcut astfel 1-1, la, atenţie!, al doilea şut pe spaţiul porţii al vizitatorilor.

În minutul 85 echipa din judeţul Maramureş a irosit chiar şansa de a trece în avantaj. Şutul lui Muscă, din unghi, s-a dus puţin peste.

Rezultat final: 1-1 şi ambele combatante strâng doar două puncte după trei runde.

Pentru Metalurgistul Cugir urmează, peste o săptămână, derby-ul judeţean din deplasare cu Industria Galda.

Metalurgistul Cugir (antrenor Lucian Itu): Gorea – Bold, Dohotariu, Lang, Vitinha, Şaucă (cpt.), I. Grozav, Neagu (64 Davidaş), P. Păcurar, Dicu (86 L. Contra), Cl. Coltor (90+2 Casian). Pe bancă: Anton, B. Coroian, Şuteu, Şt. Radu.

Minaur Baia Mare (antrenor Dorin Toma): Gudea (46 Dombradi) – Duruş, Prunescu, R. Lupu (cpt.), Simion, Piper, An. Coroian, Oşan (46 R. Rus), Bedea (61 Muscă), Lemac (84 V. Giurgiu), Bococi. Pe bancă: Şandor, Vl. Suciu, R. Stanciu.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.