Surianu Sebes-FC Hermannstadt Sibiu40Industria Galda de Jos evoluează astăzi într-o partidă amicală la contra altei divizionare terțe, Măgura Cisnădie, meciul urmând să se desfășoare la Șura Mare. Tot în județul vecin va ajunge și Șurianu Sebeș pentru returul cu FC Hermannstadt Sibiu ambele partide anunțându-se atractive.

Industria Galda de Jos nu a cunoscut gustul eșecului în amicale, la ulta partidă remizând pe terenul din Oarda contra formației FC Hunedoara, scor 1-1. Astăzi, trua pregătită de Paul Ciucă va întâlni la baza spotivă din Șura Mare o altă reprezentantă a eșalonului terș, Măgura Cisnădie, duelul urmând să înceapă la ora 16.00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șurianu Sebeș a evoluat în weekend împotriva liderului Ligii a 4-a Sibiu, FC Hermannstadt, elevii lui Mihai Manea impunându-se cu 1-0 prin reușita lui Trifa. Astăzi, în Sibiu, cu începere de la ora 15.30, va avea loc returul acestui duel, după ce amicalul Sebeșului de sâmbătă cu Metalurgistul Cugir a fost amânat.

În județul vecin vor mai ajunge în zilele următoare și Euro Șprin (joi) ce va întâlni AS Rășinari, dar și Performanța Ighiu care va evolua împotriva Hermannstadt-ului, sâmbătă dimineața.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.