După ce a testat mai mulți fotbliști, Flavius Stoican a stabilit lotul echipei Pandurii Târgu Jiu, cu care va încerca să se salveze de la retrogradare. Albaiulienii Florin Ilie și Paul Păcurar au ajuns la un acord cu formația din Gorj, iar duminică vor pleca în cantonament alături de noua lor echipă. Aceștia sunt pentru a 3-a oară consecutiv colegi, după experiențele de la FCM Baia Mare și Luceafărul Oradea.

Mirajul Ligii 1 a întrecut teama crizei financiare, iar Florin Ilie și Paul Păcurar au ajuns la un acord cu Pandurii Târgu Jiu, în încercarea de a salva clubul gorjean de la retrogradare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceștia se află la Târgu Jiu, iar duminică vor pleca în cantonament, în Turcia, în lotul echipei aflându-se și portarul Daniel Popescu, fostul goalkeeper al Metalurigstului Cugir. Interesant este faptul că un alt fotbalist al Cugirului, Constantin Cocină, care a plecat după ultima etapă din tur, tocmai pentru a da o mână echipei sale, nu a fost reținut în lot de Flavius Stoican.

Nici fundașul Ionuț Neag nu se regăsește printre cei 24 de jucători, cel mai probabil, acesta declinând oferta primită de la clubul din Liga 1.

Paul Păcurar se află față în față cu provocarea carierei sale, acesta luând primul contact cu Liga 1, în timp ce Florin Ilie mai are prezențe pe prima scenă, la Chiajna și Gaz Metan Mediaș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.