Dorit la Unirea Alba Iulia de noul finanțator al echipei, Cornel Țîlnar a preferat să rămână antrenor la un nivel mai înalt, acesta acceptând oferta celor de la FC Brașov. ”Tânțarul” nu se afla la prima experiență pe banca ”stegarilor”, acesta mai pregătind echipa în urmă cu două sezoane, formație pentru care a și evoluat în anii 80. 

Imediat după nunta fiului său George, Cornel Țălnar a părăsit Alba Iulia și a ajuns la Brașov unde a căzut la o înțelegere cu oficialii echipei din centrul țării. Albaiulianul va conduce astăzi, primul antrenament al echipei de sub Tâmpa, precizând pentru o publicație locală din Brașov că: „Trebuie să ne mișcăm repede, să aducem jucători. Timpul este foarte scurt până la începerea campionatului”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dorit de Unirea Alba Iulia într-o nouă eră a clubului albaiulian, ”Țânțarul” va rămâne și de această dată doar cu sufletul alături de echipa care l-a lansat în fotbalul mare, preferând să își continue cariera de antrenor la un nivel mai ridicat, dar nu este exclus ca albaiulianul să ajute cu sfaturi și strategii clubul din Cetatea Marii Uniri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.