Deși în ultima vreme a evoluat mai puțin la Anderlecht Bruxelles, Nicolae Stanci ua sărbătorit joi seara, câștigarea titlului cu echipa din Belgia. Acesta se afla la bia primul sezon în tricoul belgienilor, însă a avut evoluții bune și a contribuit la performanța clubului belgian! Este prilej de mândrie pentru susținătorii fotbalistului albaiulian, dar și mândrie în rândul iubitorilor fotbalului din Alba.

Nicolae Stanci ua ajuns la Anderlecht în vara anului trecut, fiind cel mai scump transfer realizat de clubul belgian. Acesta a început în fortă sezonul, însă a avut evoluții moderate, dar cu toate astea a rămas jucător de bază în trupa belgiană!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După victoria, scor 3-1, cu Charleroi, s-a pornit fiesta pe stadionul lui Anderlecht, unde alături de Nicu Stanciu a sărbătorit și colegul acestuia de la Anderlecht și naționala României, Alexandru Chipciu.

Este o bornă istorică și importantă pentru fotbalul din Alba, care a crescut un campion desăvârșit, Stanciu ajungând la al 3-lea titlu din carieră, după precedentele două trofee cucerite cu Steaua.

Anderlecht mai are di disputat o etapă, însă Nicu Stanciu va rămâne în priză, acesta așteptând convocarea la echipa națională pentru meciul cu Polonia!

sursa foto: facebook.com

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.