Stanciu 2Veste grea pentru albaiulianul Nicușor Stanciu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei campioane. Decarul stelist, lansat în fotbalul mare de Unirea Alba Iulia nu va mai ajunge la naționala României de fotbal pentru stagiul de pregătire din Antalya după ce Anghel Iordănescu a renunțat la convocare fotbaliștilor echipei campioane.  

Divergențele dintre clubul echipei campioane și selecționerul Anghel Iordănescu îi vor afecta în mod direct pe jucătorii roș-albaștri, care pot ieși definitiv din vederile lui ”tata Puiu”. Nicușor Stanciu nu va mai merge în cantonamentul naționalei din Antalya, stagiu de pregătire dedicat fotbaliștilor din campionatul intern, ci va rămâne sub comanda lui Reghecampf.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nicușor Stanciu este unul dintre cei mai importanți oameni din lotul campioanei, traversând o perioadă foarte bună în trioul stelist, însă cu toate că a avut evoluții bune la echipa de club nu a intrat în vederile selecționerului la ultimele acțiuni ale naționalei, decizie care a intrigat întreaga opinie publică.

În cazul în care conflictul dintre FCSB și FRF nu va fi stins, cei mai buni steliști pot fi uitați de Anghel Iordănescu acasă în timpul europeanului din Franța care va avea loc în această vară, iar Alba Iulia își va amâna din nou ”debutul” cu un fotbalist la un turneu final.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.