pacurarUnul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei FCM Baia Mare în sezonul trecut, albaiulianul Paul Păcurar a rămas liber de contract și nu a stat prea mult timp în vacanță. Acesta a fost curtat de Luceafărul Oradea, iar mijlocașul ofensiv a ajuns la un acord cu nou promovata în Liga a 2-a, alăturându-se antrenamentelor echipei din Bihor, formație care la începutul săptămânii a plecat în cantonament în Austria. 

După un sezon destul de bun din punct de vedere fotbalistic la FCM Baia Mare, dar dezastruos din punct de vedere financiar, Paul Păcurar a rămas jucător liber și în scurt timp a primit mai multe oferte, însă a acceptat-o pe cea venită de la Luceafărul Oradea, echipă nou promovată în Liga a 2-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am găsit un grup bun şi un staff tehnic tânăr, care întreţine o atmosferă foarte bună la echipă. Vrem să ne pregătim cât mai bine şi să facem meciuri cât mai bune în Liga a II-a. Va fi o singură serie, fotbalişti mai buni şi un pic mai greu pentru o nou-promovată. Sper să fim surpriza plăcută a campionatului, să facem meciuri cât mai bune şi să adunăm puncte cât mai multe. Îmi doresc să mă acomodez cât mai bine şi cu sprijinul lui Salif şi Sergiu, care sunt mai vechi la echipă. În noul sezon vreu să fiu cât mai util şi să-mi ajut echipa în Liga a II-a”, a declarat Paul Păcurar pentru site-ul www.bihon.ro

Paul Păcurar a strâns 32 de partide în sezonul trecut pentru FCM Baia Mare în toate competițiile, marcând 4 goluri, din care unul în poarta Stelei la meciul de cupă disputat în Maramureș. De asemenea, fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia și Industriei Galda de Jos a mai adunat și 3 pase de gol, devenind în scurt timp un idol al tribunelor pe Stadionul ”Viorel Mateianu” pentru felul în care controla mingea.

Paul este cotat de site-ul de specialitate www.transfermarkt.com la 175.000 de euro, iar acesta poate evolua ca mijlocaș de bandă, în spatele vârfului și chiar al doilea atacant. Vă reamintim că Luceafărul Oradea a promovat în Liga a 2-a din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, serie în care a evoluat și Industria Galda de Jos, formația lui Paul Ciucă terminând sezonul pe poziția a 3-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.