florin-ilie (1)Aflați în cantonament în Ungaria alături de liderul Seriei a 2-a din Divizia Secundă, FCM Baia Mare, albaiulienii Florin Ilie și Paul Păcurar au fost integraliști în primul amical din perioada de pregătire. Echipa din Maramureș a fost învinsă cu 0-2 de Balmaz Kamilla Gyogyfurdo, formație din liga secundă maghiară.

După ce legiunea ”uniristă” de la FCM Baia Mare s-a diminuat odată cu plecarea lui Ionuț Bratima, Florin Ilie și Paul Păcurar își continuă parcursul la liderul ligii secunde cu evoluții de apreciat, ambii fiind integraliști în primul meci al pregătirilor de iarnă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FCM Baia Mare a fost învinsă de o echipă din ”seunda” maghiară cu scorul de 0-2, pierzând practic primul duel din cantonamentul efectuat în țara vecină. Lucrurile par să se fi îndreptat la FCM Baia Mare după ce fotbaliștii și-au primit restanțele financiare aproape integral, iar mirajul Ligii 1 continuă să bată la porțile înalte ale Maramureșului.

Vă reamintim că Mureșul Vințu de Jos a transferat doi fotbaliști de la FCM Baia Mare, pe mijlocașii Mădălin Popa și Ionuț Bratima.

FCM Baia Mare va ma iavea parte de încă 3 teste, contra echipelor Cigand (10 februarie), Naţional Sebiş (13 februarie) şi CSM Sighetu Marmaţiei (20 februarie).

sursa foto: fcmbaiamare.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.