u 18Naționala de fotbal Under 18 a României participă la un puternic turneu internațional în Italia, Roma Caput Mundi. În lotul echipei se află și doi fotbaliști din județul Alba, formați la Unirea Alba Iulia, portarul Cătălin Suciu și mijlocașul ofensiv Nicușor Carnat, sportiv care evoluează în Anglia la Wolverhampton. În primul meci de la acest turneu România a trecut de Anglia cu 5-1, iar Nicușor Carnat a punctat o dată și a dat o pasă de gol.

Dacă portarul unirist Cătălin Suciu a fost rezervă la acest meci, celălalt reprezentant al Albei, Nicușor Carnat a reușit un meci spectaculos în care a marcat un gol, dar a oferit și un asist pentru unul din colegi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

România a trecut de Anglia cu 5-1, după ce la pauză tabela a rămas intactă. Carnat, originar din Nihalț a deschis scorul în minutul 46 al partidei din Italia, iar în minutul 66 l-a servit perfect pe Kilyen, care a dus scorul la 3-1 după ce Coman a marcat pentru 2-1 în urmă cu puțin timp. Vlad Mihalcea a punctat pentru 4-1, iar același Kilyen a închis tabela la 5-1 pentru România.

Nicușor Canrat a fost schimbat în minutul 70 după o partidă foarte bună făcută de mijlocașul echipei din Albion Woverhampton Wanderers.

România va întâlni astăzi o selecţionată Under 18 a regiunii Pellas din Grecia în cel de-al doilea meci al grupei A de la puternicul turneu Roma Caput Mundi.

sursa foto: frf.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.