cherechesPerformanța Ighiu a bifat luni, al 9-lea transfer din această perioadă de pregătire, echipa din Alba înregimentându-l pe Alexandru Cherecheș, fostul căpitan al formației Național Sebiș. Cherecheș va asigura un post de junior în garnitura pregătită de către Adorian Himcinschi, jucător originar din județul Sălaj fiind născut pe 17 martie 1997, acesta evoluând atât fundaș stânga cât și mijlocaș de bandă stângă. Oficialii Ighiului au precizat că mai doresc să bifeze un singur transfer, urmând ca luni, 18 iulie, lotul să se reunească sub comanda lui Himcinschi.

Performanța Ighiu a realizat al 9-lea transfer în pauza competițională, sub comanda lui Himcinschi urmând să ajungă și Alexandru Cherecheș, fotbalist care a mai trecut pe la Barcău Nușfalău, Liberty Salonta, Poli Timișoara și Național Sebiș. Juniorul din județul Sălaj a fost căpitanul Sebișului în mai multe partide, fapt pentru care a trezit interesul mai multor echipe, acesta fiind aproape de o mutare la ACS Poli Timișoara, transfer care nu s-a realizat, motiv pentru care Alexandru Cherecheș a semnat cu Perfromanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Cherecheș este genul de jucător care poate să ne ajute foarte mult. A fost căpitan la Sebiș și cel mai important este faptul că poate acoperi două posturi: fundaș și mijlcaș stânga. Este un tânăr talentat, junior și sperăm să aibă evoluții bune pentru echipa noastră. Faptul că a primit banderola de căpitan la vârsta aceasta spune multe despre acest fotbalist”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Până în prezent, Performanța Ighiu a realizat deja 9 transferuri, fiind înregimentați Făgărășanu, Boldea și Mintas (Cetate Deva), Tiut și Bold (Metalurgistul Cugir), Vlădia și Poiană (CSM Lugoj), Fabian Himcinschi (liber de contract) și Alexandru Cherecheș (Național Sebiș). Oficialii echipei forțează o ultimă mutare, care speră să o rezolve în această săptămâna, urmând ca luni, lotul condus de Adorian Himcinschi să se reunească în vederea startului pregătirilor.

sursa foto: sportulsalajean.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.