Rapid CFR Teius-Energia Sasciori28Unul dintre cei mai apreciați goalkeeperi din fotbalul județean, Alexandru Lazăr, cel care a apărat în tur buturile porții Energiei Săsciori este noul transfer al divizionarei terțe, Performanța Ighiu. Portarul în vârstă de 25 de ani este ultima achiziție a echipei din Liga a 3-a, fiind nevoită să ajungă la această mutare după ce Baba a renunțat la cariera de fotbalist.

Alexandru Lazăr, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Energiei Săsciori în turul de campionat, a renunțat la echipa de pe penultimul loc al Ligii a 4-a și a ajuns pe podium în Liga a 3-a la Performanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta va întări compartimentul portarilor, după ce Baba și-a încheiat cariera de fotbalist, iar Bodea rămăsese singur, atât la antrenamente cât și la meciul amical din weekend-ul trecut.

Lazăr a mai apărat la Dalia Sport Daia Română și Viitorul Sântimbru, având o experiență bogată în fotbalul județean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Pe asta ati inflorito fratilor….a aparat in 3 meciuri.baba are dreptate!! Abrudean a aparat aprope intreg turul de campionat pe care tot voi l-ati laudat in nenumarate randuri!!!

    • Nu mai conteaza asta conteaza ca in putinele meciuri pe care le-a avut la Energia Sasciori a avut rezultate foarte bune a fost observat, a ajuns aici si de aici cu siguranta i se vor deschide o gramada de porti pentru ca baiatul este cu adevarat bun. Bafta alex

  2. Nu mai conteaza asta conteaza ca in putinele meciuri care le-a avut a aratat ce poate a fost observat a ajuns acum aici si cu siguranta de aici i se vor deschide o gramada de porti (pe care le v-a apara) pentru ca baiatul este bun. Bafta alex

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.