Inter Ciugud - Unirea 27Inter Ciugud este una dintre cele mai experimentate echipe din Liga a 4-a, având în componență jucători cu un ”vocabular” dezvoltat în lumea fotbalului, reușind la un moment dat să îl înregimenteze inclusiv pe fostul internațional, Neluțu Sabău. O așa echipă avea nevoie de un antrenor cu un ghiozdan plin în lumea fotbalului, iar Adrian Bicheși s-a potrivit perfect cu filozofia formației din Ciugud. Acesta a răspuns prompt provocării noastre și și-a dezvăluit primul 11 ideal.

Adrian Bicheși este unul dintre cei mai carismatici, dar și experimentați antrenori din Liga a 4-a, cu toate că nu s-a perindat pe la echipele din județ. Fostul portar al Unirii Alba Iulia și-a ales un prim 11 interesant, pe care l-ar folosi în sistemul 4-3-3. Iată cum arată:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Adrian Bicheși: Mureșan (Inter Ciugud) – D. Nemeș (Mureșul Vințu de Jos), C. Oltean (ASC Pianu 2013), Borșoi (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș), C. Hălălae (Viitorul Sântimbru) – G. Tănase (Euro Șpring), A. Miclea (Inter Ciugud), D. Goangă (Rapid CFR Teiuș) – C. Oara (Mureșul Vințu de Jos), Grecu (ASC Pianu 2013), V. Drăgan (Șurianu Sebeș). Acesta ia mai nominalizat pe: Barna (Viitorul Sântimbru), Circov (Șurianu Sebeș), Mărginean (Inter Ciugud), P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș), Lasconi (Unirea Alba Iulia).

Tehnicianul Ciugudului a precizat că defensiva este cea pe care a folosit-o acum doi an, alături de Alin Hancăș în competițiile inter – AJF, atunci când AJF Alba a luat medalia de argint la nivel național cu selecționata județului. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.