Inter Ciugud - ASC Pianu30ASC Pianu 2013 a devenit fără dubii una dintre cele mai puternice echipe din Liga a 4-a, iar acest lucru i se datorează în mare măsură și lui Adrian Fușle-Țana, antrenorul pienarilor, instalat pe banca alb-verzilor la începutului acestui sezon. Pianu se află pe poziția a 3-a în clasamentul Ligii a 4-a, la egalitate cu Mureșul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș, toate cele 3 formații având 30 de puncte. Cu toate că a precizat că nu cunoaște foarte bine fotbalul din Alba și jucătorii din județ, Adrian Fușle-Țana, alături de conducerea cubului pienar au alcătuit o echipă ideală. Ce a ieșit? Aflați mai jos!

Adrian Fușle-Țana este un antrenor tânăr, însă cu un ghiozdan plin de cunoștințe în ale fotbalului, lucrând în trecut la naționalele de juniori ale României. Aducerea sa pe banca Pianului a constitui un avantaj, iar echipa a devenit una dintre cele mai puternice formații din fotbalul județean. În momentul lansării acestei provocări Fușle-Țana a precizat că este în mare dificultate având în vedere că nu este un cunoscător al fotbaliștilor din județ, însă nu a declinat propunerea și cu ajutorul conducerii alb-verzi a fost alcătuit un prim 11 ideal, folosit în sistemul 4-4-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Adrian Fușle-Țana: R. Damian (CIL Blaj) – Drăghiciu (Viitorul Sântimbru) C. Oltean (ASC Pianu 2013), N. Rus (Unirea Alba Iulia), G. Andreica (Inter Ciugud) – S. Iacșa (Unirea Alba Iulia), Stelea (ASC Pianu 2013), I. Bărculeț (ASC Pianu 2013), Biro (Viitorul Sântimbru) – Șandru (ASC Pianu 2013), D. Lasconi (Unirea Alba Iula). Acesta i-a mai nominalizat pe: D. Dup (Unirea Alba Iulia), Lăcătuș (Șurianu Sebeș), Marcu (Șurianu Sebeș), D. Mărginean (Inter Ciugud), G. Schiau (Viitorul Spicul Daia), R. Contor (Viitorul Spicul Daia Română), Vekony (Gaz Metan Valea Lungă), G. Tănase (Euro Șpring), N. Pop (Rapid CFR Teiuș), Kiss (CS Ocna Mureș).

Din câte se poate observa Pianu se bazează pe o echipă tânără, singurul care ”trădează” media de vârstă fiind Andreica, însă fotbalistul Ciugudului are o vastă experiență la nivelul Ligii a 4-a. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.