Surianu Sebes-Viitorul Santimbru102Fotbalul județului Alba beneficiază de o mare parte de antrenori experimentați, tehnicieni care au avut rezultate de-a lungul timpului și au reușit să încropească echipe pe unde au trecut. Pentru a afla care sunt jucătorii preferați ai tehnicienilor din Liga a 4-a, am inițiat un sondaj în rândul antrenorilor, care totodată va evidenția valoarea fotbaliștilor. Nu este exclus ca părerile tehnicienilor să fie chiar dorințe, iar Moș Crăciun să aducă transferurile așteptate.

Pentru astăzi am apelat la unul dintre cei mai experimentați antrenori din Liga a 4-a, atât din punct de vedere al ”meseriei” cât și al vârstei. Costică Moldovan a răspuns cu interes la această provocare și a cerut puțin răgaz pentru a putea alinia cea mai bună echipă, din punctul său de vedere. Iată cum arata primul 11 al antrenorului de la Cuprirom Abrud, într-o așezare 4-4-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Costică Moldovan: Barna (Viitorul Sântimbru) – D. Nemeș (Mureșul Vințu de Jos), Borșoi (Mureșul Vințu de Jos), C. Oltean (ASC Pianu 2013), Drăghici (Viitorul Sântimbru), Trifa (Rapid CFR Teiuș), G. Tănase (Euro Șpring), A. Pașca (Cupriom Abrud), Răcătăian (Mureșul Vințu de Jos), P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos), V. Drăgan (Șurianu Sebeș). Acesta i-a mai nominalizat pe Găldean (Șurianu Sebeș), Coltor (Viitorul Sântimbru) și Voicu (Gaz Metan Valea Lungă).

Cu siguranță cu o astfel de echipă ”moțul” nu ar mai avea probleme în a se salva de la retrogradare. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a antrenorilor din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.