Surianu Sebes-Viitorul Santimbru8Dan Comșa, antrenorul liderului Ligii a 4-a Alba – Viitorul Sântimbru a acceptat provocarea noastră, aceea de a-și alege 11-le ideal, însă cu o singură condiție. Acesta a precizat că în momentul de față, echipa sa ideală este Viitorul Sântimbru, având în vedere că se află pe prima poziție în clasament și are cel mai bun atac, precum și cea mai bună defensivă din fotbalul județean. 

Dan Comșa se află în acest sezon la prima experiență mai bogată ca principal, însă a dat peste cap planurile altor echipe, creând la Sântimbru un lot puternic și un grup unit, alături de care a reușit să ierneze în fotoliul de lider. Cel mai bun antrenor își respectă cea mai bună echipă, însă pentru cititorii Absport.ro, care gustă din plin această rubrică a oferit o echipă ideală, pe care ar pregăti-o dacă nu s-ar afla la Viitorul Sântimbru. Iată cum arată formația sa în sistemul 4-2-3-1:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Dan Comșa: R. Damian (CIL Blaj) – D. Mărginean (Inter Ciugud), D. Bălan (Olimpia Aiud), R. Trif (Șurianu Sebeș), A. Mărginean (ASC Pianu 2013 – transferat la FC Hermannstadt) – Cocoară (Dalia Sport Daia Română), Javla (Mureșul Vințu de Jos) – Lasconi (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), I. Pereat (CS Ocna Mureș), M. Risti (Euro Șpring) – G. Scheau (Viitorul Spicul Daia Română). Acesta i-a mai nominalizat pe: N. Pop (Rapid CFR Teiuș), V. Jula (Energia Săsciori), Voicu (Gaz Metan Valea Lungă), D. Pașca (Cuprirom Abrud).

Nu știm dacă numele amintite mai sus reprezintă un ”wishlist” pentru Dan Comșa cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, însă trebuie să apreciem gestul său, acela de a oferi un prim 11 ideal, pe lângă formația care l-a pus în lumina reflectoarelor. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Ce echipa si-a tras vinteanul … Exact pe stilul lui de contraatac, fara minge si cu mingea doar la adversar! Din pacate pt el toată lumea ii cunoaște stilul si nu prea mai are element surpriza, pardon mai are pe Hulea la butoane!:€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.