Dalia Sport Daia Română - Șurianu 1945 Sebeș115Doru Oancea, antrenorul formației Șurianu Sebeș a acceptat propunerea Absport.ro, aceea de a-și alege echipa ideală. Acesta a avut un tur bun de campionat alături de echipa sa, cu toate că pretențiile oficialilor erau mult mai îndrăznețe. Sebeșul a pierdut multe puncte pe lipsa de concentrare a fotbaliștilor săi, care au ratat ocazii importante, atât la egalul de acasă cu Sântimbru, cât și la remiza de la Blaj. Incertitudinea băncii tehnice persistă încă la Sebeș, însă Doru Oancea a precizat că va rămâne alături de club, dar nu va refuza oferte interesante în cazul în care nu va mai fi principal la Șurianu.

Doru Oancea este un cunoscător al fotbalului județean, aflat la al 2-lea an pe banca echipei Șurianu Sebeș, formație cu pretenții înalte încă de la înființare. Tânărul tehnician și-a ales echipa ideală în cadrul provocării Absport.ro, pe care a grupat-o într-un sistem 4-2-3-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Doru Oancea: Stănilă (Șurianu Sebeș – Sportul Petrești) – E. Hălălae (Viitorul Sântimbru), Morariu (Șurianu Sebeș), Trif (Șurianu Sebeș), A. Mărginean (ASC Pianu 2013) – G. Tănase (Euro Șpring), Chirilă (Viitorul Sântimbru) – S. Deaconu (Dalia Sport Daia Română), Circov (Șurianu Sebeș), V. Drăgan (Șurianu Sebeș) – P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș). Acesta i-a mai nominalizat pe: Barna (Viitorul Sântimbru), Marcu (Șurianu Sebeș), Lăcătuș (Șurianu Sebeș), Coltor (Viitorul Sântimbru), Diaconu (Șurianu Sebeș) și Grecu (ASC Pianu 2013).

O formație interesantă și experimentată la nivelul primului eșalon fotbalistic din Alba, cu o ofensivă puternică condusă de Paul Muntean. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.