Viitorul Spicul Daia Romana-Euro Spring Cupa Romaniei1Euro Șpring a început campionatul extraordinar și a adunat 6 victorii consecutive sub comanda antrenorului ”stranier”, Florin Berța, tehnician care nu a fost și încă nu este familiarizat întru totul cu fotbalul din Alba. Cu mici dificultăți în alegerea echipei ideale, Berța a răspuns afirmativ provocării din respect pentru cititorii Absport.ro și a nominalizat fotbaliștii care i-au sărit în ochi în prima parte a turului Ligii a 4-a.

Sibianul Florin Berța a avut un tur de campionat reușit la Euro Șpring cu toate că în a doua parte echipa sa nu a mai avut evoluții remarcabile. Florin și-a ales primul 11 ideal și a precizat că acești fotbaliști l-au impresionat în duelurile directe. Acesta a gândit echipa ideală în sistemul 4-4-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Florin Berța: V. Ignat (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș) – Marcu (Euro Șpring), M. Popa (Euro Șpring), N. Rus (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), A. Mărginean (ASC Pianu 2013) – Risti (Euro Șpring), G. Tănase (Euro Șpring), M. Cristea (Mureșul Vințu de Jos), Circov (Șurianu Sebeș), Grecu (ASC Pianu 2013), Coltor (Viitorul Sântimbru). Acesta l-a mai nominalizat pe C. Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia).

 

 

Interesantă formația lui Florin Berța de unde nu lipsesc campionii mondiali de la minifotbal, Mircea ”Ciucă” Popa și Gabriel Tănase. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Stai mah liniștit ca nu o făcut echipa de cei care beau mai multă bere sau: cei care urla si înjura mai tare , cei care is mai prieteni cu primaru …0 făcut omul echipa de fotbaliști !!! Alooooo! Voi fara SB erați acolo cu Abrud , va pistoleati! Faceti echipa Numa cu ai vostrii sa vad atunci … De aia se tot roagă asta de noi, ca sunteți spectacol voi!

  2. Iarasi incep rautatile si frustrarile unora. Chiar nu inteleg acesti ,, cunoscatori de fotbal”. Chiar asa tare sa doara invidia? Eu felicit pe toti baietii lui Florin Berta , indiferent de unde sunt…din Sibiu , din Sebes sau din Spring…le multumesc tuturor celor ce au sustinut si inca sustin neconditionat Euro -Spring din staful tehnic sau din galerie, juniori sau seniori, iar atunci cand veti baga voi, cei ce comentati cu invidie, bani la aceasta echipa, atunci sa va mai dati cu parerea…pana atunci,,Sarbatori fericite” si sa va dea Dumnezeu mai multa intelepciune ca de oameni rai si invidiosi e plin pamantul. Bafta Euro Spring ori unde te-ai afla…aici vom fi doar o familie!

  3. taceti ba frustratilor de invidie! cine mai are echipa ca springu? primar b****** presedinte chelner campioni de sintetic umiliti de chienari…cei mai buni portari din judet moosz si misca! hai springoooooooo……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.