Energia Sasciori-Olimpia ASiud28Gheorghe Medrea, antrenorul Energiei Săsciori a răspuns provocării inițiate de Absport.ro și și-a ales echipa ideală. Munca sa nu s-a văzut încă pe banca echipei de pe Valea Frumoasei, preluând frâiele din mer, însă acesta are la dispoziție pauza competițională pentru a regla probleme formației săsciorene. Medrea se poate lăuda cu promovarea Mureșului Vințu de Jos și menținerea acesteia pe prima scenă a fotbalului din Alba, formație la care a activat și ca jucător, precum o face și la Energia Săsciori.

Gheorghe Medrea este un antrenor tânăr, obișnuit să își facă datoria și pe teren, acesta ”securizând” mijlocul Energiei Săsciori. Echipa ideală a lui Gheorghe Medrea arată interesant, iar antrenorul ar folosi-o în sistemul 4-4-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Gheorghe Medrea: Ov. Barna (Viitorul Sântimbru), D. Mărginean (Inter Ciugud) C. Oltean (ASC Pianu 2013), Borșoi (Șurianu Sebeș), A. Mărginean (ASC Pianu 2013) – R. Răcătăian (Mureșul Vințu de Jos), S. Javla (Mureșul Vințu de Jos), Pereat (CS Ocna Mureș), Circov (Șurianu Sebeș) – Coltor (Viitorul Sântimbru) și Cl. Oară (Mureșul Vințu de Jos – Performanța Ighiu). Acesta i-a mai nominalizat pe: V. Drăgan (Șurianu Sebeș), Al. Stan (Viitorul Sântimbru), Gheorghe Bogdan (Energia Săsciori), Ad. Roman (Mureșul Vințu de Jos).

O echipă puternică, interesantă cu mulți jucători experimentați, care cu siguranță dacă ar fi sub bagheta lui Gheorghe Medrea la Săsciori ar scăpa echipa de gândurile negre de retrogradare. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.