Cuprirom Abrud-Viitorul Santimbru85Cu toate că în sezonul precedent al Ligii a 4-a a fost foarte aproape de marea surpriză, iar în acest an pornea ca favorit incontestabil în lupta pentru câștigarea Ligii a 4-a, Mihai Manea, antrenorul Mureșului Vințu de Jos a ales un prim 11 pe care l-ar prefera la această oră în Liga a 4-a. Deși ne-am fi așteptat ca tehnicianul Vințului să își aleagă toți jucătorii în cadrul provocării alese de Absport.ro – nu s-a întâmplat acest lucru, iar echipa ideală a lui Mihai Manea este una surprinzătoare.

Astăzi am apelat la unul dintre cei mai tineri tehnicieni din Liga 4-a, Mihai Manea, antrenorul Mureșului Vințu de Jos. Manea a mai trecut pe la Europa Alba Iulia și Performanța Ighiu având cunoștințe ”grele” în fotbalul din județ. De altfel, antrenorul nu a avut nevoie de foarte mult timp de gândire și și-a ales destul de rapid echipa ideală din Liga a 4-a. Mihai Manea ar prefera un sistem 4-2-3-1, unul dintre cele mai întâlnite în fotbalul mare, al cărui adept este.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Mihai Manea: Barna (Viitorul Sântimbru) – D. Nemeș (Mureșul Vințu de Jos), Borșoi (Mureșul Vințu de Jos), C. Oltean (ASC Pianu 2013), A. Mărginean (ASC Pianu – FC Hermannstadt) – A. Stan (Viitorul Sântimbru), Joldeș (AFC Unirea 1924 Aba Iulia) – Lăcătuș (Șurianu Sebeș), M. Cristea (Mureșul Vințu de Jos), S. Culda (Mureșul Vințu de Jos) – V. Drăgan (Șurianu Sebeș). Acesta i-a mai nominalizat pe: P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos), D. Dup (AFC Unriea 1924 Alba Iulia), Coltor (Viitorul Sântimbru), Biro (Viitorul Sântimbru), I. Bărculeț (ASC Pianu 2013).

Cam așa arată echipa lui Mihai Manea, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din Liga a 4-a Alba. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.