Viitorul Spicul Daia Romana-Euro Spring Cupa Romaniei84Ultimul, dar nu cel din urmă antrenor care a răspuns provocării Absport.ro este Paul Ciucă. Tehnicianul și jucătorul Viitorului Spicul Daia Română este unul dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul județean, acesta mai pregătind și Industria Galda de Jos în Liga a 3-a. Paul și-a ales o echipă ideală – experimentată, cu fotbaliști consacrați la nivelul județului, printre care se regăsesc și câțiva tineri.

Antrenorul Paul Ciucă nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind recunoscut pentru suportul moral pe care îl oferă jucătorilor săi. Paul a răspuns pozitiv la provocarea Absport, iar ce a ieșit aflați în rândurile următoare:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Paul Ciucă: Stănilă (Șurianu Sebeș – Sportul Petrești) – Necreală (Mureșul Vințu de Jos), Cocoară (Dalia Sport Daia Română), H. Ciucă (Viitorul Spicul Daia Română), Circov (Șurianu Sebeș) – Contor (Dalia Sport Daia Română), G. Tănase (Euro Șpring), Bărculeț (ASC Pianu 2013), S. Culda (Mureșul Vințu de Jos) – C. Oara, V. Drăgan. Paul a mai nominalizat o serie de jucători de la Viitorul Spicul Daia Română: A. Cibu, G. Scheau, M. Scheau, R. Cibu.

Paul Ciucă nu s-a sfiit să aleagă jucători în echipa ideală de la rivala Dalia Sport Daia Română. Odată cu prezentarea alegerii tehnicianului de la Viitorul Spicul Daia Română, punem punct acestei rubrici, nu înainte de a le mulțumi tuturor antrenorilor pentru timpul acordat și deschiderea față de acest subiect.

Sărbători Fericite!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.