Rapid CFR Teius-Energia Sasciori69Radu Andone, unul dintre cei mai tineri antrenori din județ îmbrățișează filozofia de promova tineri și de a le da șanse acestora pe scena fotbalului județean. După acest principiu se ghidează și la Rapid CFR Teiuș formație care a reuit un tur de campionat destul de bun, antrenorul punându-și serios amprenta pe evoluția echipei. Radu a răspuns afirmativ provocării noastre și a ținut să precizeze că este foarte mulțumit de echipa e care o are sub comandă, însă și-a ales și un prim 11 ideal.

Fotbaliștii tineri sunt cei preferați de Radu Andone, un antrenor destul de experimentat în fotbalul din Alba, deși are o vârstă care încă îi permite să joace fotbal. Teiușul a dat o lovitură bună cu aducerea lui Andone pe bancă, lucru ce s-a întâmplat și în campionatul trecut. Iată cum arată echipa ideală a lui Radu Andone în sistemul 4-2-3-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Radu Andone: Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) – Guț (CS Ocna Mureș), Borșoi (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș), Bălan (Olimpia Aiud), Puia (Rapid CFR Teiuș) – Trifa (Rapid CFR Teiuș), Contor (Dalia Sport Daia Română) – Lăcătuș (Șurianu Sebeș), M. Domșa (Rapid CFR Teiuș), Biro (Viitorul Sântimbru) – Coltor (Viitorul Sântimbru). Acesta i-a mai nominalizat pe: I. Marian (Olimpia Aiud), Breaz (Viitorul Sântimbru) și D. Nemeș (Mureșul Vințu de Jos).

Aceasta este echipa ideală a lui Radu Andone în exercițiul punctat de Absport.ro, deși antrenorul a precizat că ”nu mi-aș schimba fotbaliștii pentru nimic. Sunt jucători de mare caracter”. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.