Gaz Metan Valea Lunga - CS Ocna Mures9Radu Bulugea este un nume cunoscut în fotbalul din Alba după ce s-a ocupat de juniorii de la LPS Sebeș o perioadă. Acum, tehnicianul pregătește formația Gaz Metan Valea Lungă, o nou promovată în Liga a 4-a. Fără prea mari rezultate, Bulugea se chinuie de la etapă la etapă pentru a putea aduna 11 jucători, însă comuna de pe Târnave își dorește fotbal, iar acest lucru a contat enorm în continuarea în Liga a 4-a. Radu Bulugea a acceptat provocarea de a-și alege echipa ideală, iar ce a ieșit aflați mai jos.

O echipă tânără, așa cum i-ar place antrenorului Radu Bulugea să antreneze a fost aleasă pentru rubrica Absport.ro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Radu Bulugea: V. Ignat (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș) – Drăghiciu (Viitorul Sântimbru), Borșoi (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș), Trif (Șurianu Sebeș), R. Sîrbu (Mureșul Vințu de Jos) – Lăcătuș (Șurianu Sebeș), Bărculeț (ASC pianu 2013), Circov (Șurianu Sebeș), S. Culda (Mureșul Vințu de Jos) – V. Drăgan (Șurianu Sebeș), Coltor (Viitorul Sânitmbru). Acesta i-a mai nominalizat pe elevii săi de la Gaz Metan Valea Lungă, Vekony și C. Vasiu. 

O formație tânără, puternică alături de care Radu Bulugea ar avea cu siguranță mai multe puncte la nivelul Ligii a 4-a. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.