Olimpia Aiud-Inter Ciugud117Mantaua de vreme rea a Olimpiei Aiud, Remus Țălnar a preluat echipa din mers, după ”evadarea” lui Radu Andone la Teiuș. Deși echipa sa a avut prestații destul de bune rezultatele au venit abia spre finalul turului, însă Remus Țălnar s-a declarat mulțumit de parcurs având în vedere lotul pe care îl are la dispoziție. Acesta a răspuns cu brio provocării noastre de a-și alege cea mai bună echipă, iar ce a ieșit aflați mai jos. 

Antrenorul care astăzi ne va prezenta echipa sa ideală este Remus Țălnar, cel care deține frâiele Olimpiei Aiud. Țălnar este un tehnician pasionat, lucrând cu fotbaliști de toate vârstele, iar atunci când este nevoie nu se dă la o parte din teren și intră să își ajute elevii, care îi sunt și colegi. Remus Țălnar a precizat că preferă sistemul 4-2-3-1, pe care preferă de forte multe ori să îl transforme în 4-3-3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Remus Țălnar: Hagiu (Olimpia Aiud) – Vaidasigan (CS Ocna Mureș), Oniga (Olimpia Aiud), E. Hălălae (Viitorul Sântimbru), Marcu (Șurianu Sebeș) – Antonescu (CS Ocna Mureș), I. Grozav (Mureșul Vințu de Jos) – Lăcătuș (Șurianu Sebeș), E. Horvat (Olimpia Aiud), V. Drăgan (Șurianu Sebeș) – P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos). Acesta i-a mai nominalizat pe: Coltor (Viitorul Sântimbru), C. Oara (Mureșul Vințu de Jos – transferat la Performanța Ighiu), N. Rus (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), Felindean (Olimpia Aiud).

De asemenea, tehnicianul Olimpiei Aiud a precizat că este foarte greu să alegi doar 11 jucători din județ, deoarece Alba beneficiază de o mulțime de talente. Cu siguranță Remus Țălnar avea alt parcurs dacă ar fi avut sub comandă echipa de mai sus:). În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Cea mai buna echipa e echipa lui , 4 de la Olimpia + Vali Dragan ( Olimpia)+ cei 2 de la Ocna Mures ( foști Olimpia) , daca vreți sa faceti aceste topuri trebuie sa nu ii mai lăsați sa isi nominalizeze jucătorii de la propria echipa, asa se va înlătura cat de cat subiectivismul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.