septimiu boancasUn alt tehnician tânăr din Liga a 4-a a răspuns cu brio provocării noastre, aceea de a alege o echipă ideală formată din fotbaliști care activează în județ. Septimiu Boancă, antrenorul formației CIL Blaj a reușit un tur de campionat satisfăcător, însă mult sub pretențiile sale și ale oficialilor blăjeni. Lipsa jucătorilor de la antrenamente, precum și concentrarea precară din unele meciuri a clasat CIL-ul pe poziția a 13-a în clasament la finalul turului cu 13 puncte acumulate.

Septimiu Boancăș este un produs al fotbalului din ”Mica Romă” acesta aflându-se acum pe banca echipei care în urmă cu mai multe sezoane făcea față rigorilor ligii a 3-a. CIL Blaj s-a salvat de la retrogradare în sezonul precedent, iar Boancăș a încercat să ridice ștacheta, însă s-a lovit de mai multe probleme de-a lungul primei părți a sezonului. Acesta a ales o echipa ideală interesantă pe care a grupat-o într-un sistem 4-4-2, mizând atât pe tinerețe cât și pe experiență.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Septimiu Boancăș: Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) – Borșoi (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș), Szabo (CIL Blaj), I. Grozav (Mureșul Vințu de Jos), Trif (Sebeș) – Ștef (Viitorul Sântimbru), Grecu (ASC Pianu 2013), Mănășturean (CIL Blaj), Circov (Șurianu Sebeș) – V. Drăgan (Șurianu Sebeș), Comănici (CIL Blaj). Acesta i-a mai nominalizat pe: R. Damian (CIL Blaj), Bucur (CIL Blaj), Hîrciagă (Mureșul Vințu de Jos) și A. Mârginean (ASC Pianu 2013).

Septimiu Boancăș a precizat că a format acest prim 11 din jucătorii care i-au sărit cel mai mult în evidență în confruntările directe. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.