Dalia Sport Daia Română - Șurianu 1945 Sebeș109Unul dintre cei mai experimentați antrenori din fotbalul județean, Ștefan Fogoroși, cel care în prezent se ocupă de Dalia Sport Daia Română a răspuns provocării inițiate de Absport.ro. ”Fane” se bazează în echipa ideală pe un grup experimentat, printre cei enumerați aflându-se și fotbaliști care au lucrat sau încă lucrează cu tehnicianul Daliei.

Un antrenor profesionist, cu un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, ce oferă replici spre amuzamentul tuturor la meciurile echipei sale. Așa este văzut Ștefan Fogoroși atât de fotbaliști cât și de colegii de breaslă. Fogoroși și-a ales echipa ideală din Liga a 4-a pe care a grupat-o într-un sistem 4-4-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipă Ștefan Fogoroși: Barna (Viitorul Sântimbru) – Samoilă (Mureșul Vințu de Jos), Pop, (Dalia Sport Daia Română), Cocoară (Dalia Sport Daia Română), Circov (Șurianu Sebeș) – C. Oara (Mureșul Vințu de Jos – Performanța Ighiu), I. Pereat (CS Ocna Mureș), Hîrciagă (Mureșul Vințu de Jos), A. Mărginean (ASC Pianu 2013 – FC Hermannstatd) – P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos – Șurianu Sebeș), V. Drăgan (Șurianu Sebeș).

O echipă cu nume grele în fotbalul județean aleasă de Ștefan Fogoroși. În fiecare zi, pe Absport.ro veți putea afla care este echipa ideală a unuia dintre antrenorii din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. cel mai mare blatist din Alba face numai blaturi a facut si cand a fost la Micesti cu Ighiu si acum cand este la Daia tot cu Ighiu in retur Daca ar fi un antrenor bun ar antrena la un nivel mai inalt nu ar antrena la Daia care in liga a 4 a nu are nici un obiectiv

  2. nea fane,cum e temperatura la rodax?de la 40 in sus nu?referitor la comentariul lui ”unirea”,meseria nu se fura,se invata iar relu sunda nu degeaba e numit si ”profesorul”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.