Galda - Hunedoara40Cu toate că nu a evoluat, Industria Galda de Jos a câștigat partida cu AFC Odorheiu Secuiesc 3-0 ”la masa verde” întrucât oaspeții nu aveau valabile vizele medicale. Cu acest rezultat echipa lui Paul Ciucă a egalat Reghinul în clasament, având 31 de puncte. 

Situație dezolantă a fotbalului profesionist din România oferită de AFC Odorheiu Secuiesc, echipa din Harghita pierzând meciul de la Galda cu 0-3 la masa verde după ce a avut expirate vizele medicale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Carnetele jucătorilor aveau viză medicală până pe data de 27 februarie 2016, acest detaliu fiind scăpat de oficialii echipei vizitatoare.

Brigada de arbitri nu a dorit să fluiere startul partidei, asteptându-se cele 15 minute regulamentare pentru a pune capăt întâlnirii.

”Arbitrul nu și-a asumat responsabilitatea să dea drumul jocului. Aș fi vrut să se joace pentru spectatori, pentru noi, ne-am pregătit bine și aveam nevoie de un meci câștigat pe teren propriu. Singurul lucru important din tot ceea ce s-a întâmplat sunt punctele, atât. Ne pare rău că nu am jucat, dar nu avem ce face, rămâne să ne pregătim pentru partida următoare”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.