Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir28CSM Râmnicu Vâlcea și-a luat revanșa pentru amicalul disputat în urmă cu aproximativ două săptămâni în Oltenia, când Metalurgistul Cugir s-a impus cu 1-0 și a câștigat astăzi cu aceeași diferență de scor, punctând în debutul partidei prin Ludușan. Potrivit surselor prezente la acest meci terenul le-a pus probleme celor două echipe, însă jocul a fost unul spectaculos cu mai multe ocazii.

Ajunși în județul Alba, loc din care au pornit în fotbalul mare, Răzvan Dâlbea ca jucător și Alex Pelici ca antrenor, membrii formației CSM Râmnicu Vâlcea s-au impus cu 1-0 în fața Metalurgistului Cugir. Ludușan a fost cel care a adus singurul gol al partidei la câteva minute de la începtul duelului de pe Stadionul ”Parc”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu acest rezultat Cugirul și-a întrerupt seria de invincibilitate în amicale, pierzând prima partidă din perioada de pregătiri. Una peste cealaltă, echipa lui Călin Moldovan s-a descurcat în fața echipelor din Liga a 2-a, fapt care dă încredere echipei și oficialilor că ștacheta poate fi ridicată.

”A fost un joc pe un teren greu din cauza ploii, un joc în care s-a făcut un efort foarte bun cu liderul Ligii a 2-a, și în care am avut multe momente când am fost la nivelul adversarului cu toate că am evoluat și miercuri și s-a resimțit în jocul de astăzi. Sunt mulțumit de joc și încercăm să fim cât se poate de realiști să vedem ce a fost bun și mai puțin bun”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Călin Moldovan  început cu: Dragotă – Bold, Letan, Petricău, Huțanu, Goronea, Itu, Piko, Iovu, Neagu, I. Radu. Au mai intrat: Cîrstean, Șuteu, Preda, Tăban, Afrapt, Chelaru.

Metalurgistul Cugir va juca următorul amical, sâmbătă, 27 februarie cu Șurianu Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.