Marți, de la ora 17.30, Unirea Alba Iulia are programat meci în cea de-a doua fază a Cupei României, în compania formației Unirea Dej! Noul antrenor al clujenilor, experimentatul Alpar Meszaros a precizat că pentru echipa sa este mai important debutul de campionat, motiv pentru care dejenii să gândesc să abordeze cupa cu… juniorii! 

Unirea Alba Iulia s-a mișcat foarte bine în amicalul cu „U” Cluj și așteaptă debutul oficial al noului sezon! Tot o partidă amicală ar putea fi și cea din a 2-a rundă a Cupei României, în compania formaței Unirea Dej.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii Unirii Dejvor trebui să facă şi 300 de kilometri, dus-întors, pentru acest meci din turul II, în condiţiile în care, la finalul săptămânii, vor mai parcurge o distanţă asemănătoare şi pentru primul joc din noul sezon al Ligii a III-a.

„Vom merge la Alba Iulia, dar încă nu ştim cu ce echipă. S-ar putea să folosim juniorii. Oricum, acest meci îl vom trata ca pe unul amical”, a spus antrenorul Unirii, Alpar Meszaros.

Nu este exclus ca și Adorian Himcinschi să menajeze câțiva titulari în acest duel, având în vedere că vineri, Unirea va debuta în noul sezon al Ligii a 3-a, pe „Cetate” cu Gaz Metan II.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.