Viitorul Spicul Daia Romana-Muresul Vintu de Jos783 etape mai sunt de disputat în Liga a 4-a, iar 3 echipe se luptă pentru supremație. Viitorul Sântimbru, Șurianu Sebeș și Mureșul Vințu de Jos speră la locul rezervat județului nostru la barajul pentru promovrea în Liga a 3-a, iar ultimul triunghi de dispute se anunță unul interesant. Dacă astăzi s-ar termina sezonul în eșalonul superior al fotbalului din Alba, Șurianu Sebeș ar fi campioană, Mureșul Vințu de Jos, care are și un meci mai puțin, s-ar clasa pe locul al 2-lea, iar Sântimbru ar obține locul terț în Liga a 4-a, la egalitate de puncte cu Șurianu Sebeș. Cum acest lucru nu se poate întâmpla, numai etapele rămase ne pot da răspunsul la această necunoscută! 

Cu 30 de puncte la finalul turului, Șurianu Sebeș a adunat mai mult decât dublu în 12 etape din retur față de tur și a ajuns la 62 de puncte acumulate. Acum, echipa lui Mihai Manea a ajuns la 32 de puncte adunate, necunoscând gustul înfrângerii, remizând doar în două partide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mureșul Vințu de Jos are cel mai bun traseu. 10 victorii și un egal cu Sebeșul, dar și un meci mai puțin, restanța cu Unirea urmând să se dispute pe 1 iunie 2016.

Liderul la zi al campionatului, Viitorul Sântimbru a adunat 27 de puncte în actualul retur, pierzând 3 partide importante, cu Vințu, Pianu și Ocna Mureș.

La coada clasamentului se află Energia Săsciori, Cuprirom Abrud și Rapid CFR Teiuș, care a adunat doar 2 puncte în retur, însă teiușenii vor supraviețuii în eșalonul superior al fotbalului pe motiv că turul a fost unul apropae perfect pentru echipa condusă atunci de Radu Andone.

Iată cum ar arăta clasamentul returului:

 1. Șurianu Sebeș – 32 p.
 2. Mureșul Vințu de Jos – 31 p.
 3. Viitorul Sântimbru – 27 p.
 4. Euro Șpring – 27 p.
 5. Dalia Sport Daia Română. 24 p.
 6. CS Ocna Mureș – 23 p.
 7. ASC Pianu 2013 – 17 p,
 8. CIL Blaj – 16 p.
 9. Inter Ciugud – 15 p.
 10. Unirea Alba Iulia – 14 p.
 11. Olimpia Aiud – 10p.
 12. Viitorul Spicul Daia Română – 9 p.
 13. Gaz Metan Valea Lungă – 9 p.
 14. Energia Săsciori – 8 p.
 15. Cuprirom Abrud – 5 p.
 16. Rapid CFR Teiuș – 2 p.

În aceste ultime 4 meciuri mai sunt de disputat două partide care ar avea un iz decisiv în configurația finală a campionatului. În primul rând Mureșul Vințu de Jos va avea parte de duelul extrem de dificil cu Unirea Alba Iulia, formație care a stopat Sebșul pe ”Cetate”, iar Viitorul Sântimbru va găzdui în penultima etapă lupta cu Șurianu Sebeș, într-un alt meci plin de orgolii la nivelul fotbalului județean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.