IMG_3032Performanța Ighiu se pregătește intens pentru noul sezon al ligii a III-a. Echipa antrenată de Adorian Himcinschi a parafat deja câteva transferuri de la Mureșul Deva (Făgărășanu, Mintaș și Boldea), însă tehnicianul Performanței nu se oprește aici.

Cel mai valoros jucător din lotul echipei Industria Galda de Jos, Andrei Cernea, este curtat intens de oficialii echipei Peformanța Ighiu, iar oferta grupării lui Himcinschi pare să-l atragă pe Andrei Cernea, jucător originar din Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste momente discuțiile sunt între cele două cluburi, deoarece Andrei Cernea mai are contract cu Industria Galda de Jos, formație ce ar fi interesată să obțină la schimb pentru Cernea doi jucători din lotul lui Himcinschi.

Totodată Performanța Ighiu caută să securizeze și postul de portar, pe lista lui Himcinschi aflându-se nume precum Călin Tiuț (Metalurgistul Cugir), Nicușor Dragoș Bănică (Mureșul Vințu de Jos), dar nu este exclusă nici aducerea unui junior pentru postul de portar, acesta putând fi utilizat în partidele mai accesibile.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.