foto: frf.ro

Reprezentativa de fotbal formată din juniori născuți începând cu 1 ianuarie 2001, din care fac parte şi Andrei Mărginean (CS Zlatna) şi aiudeanul Raul Şteau, se află în cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Tricolorii antrenați de Sorin Colceag pregătesc participarea la Turul de Elită din martie, ultima rundă înaintea Campionatul European U17 găzduit de Anglia.

În această lună, pe 16 și 18 ianuarie, România U17 va disputa două jocuri de verificare în Antalya, pe stadionul din incinta “Emirhan Sports Complex” din Side. Primul joc începe la ora 13:00, iar al doilea la ora 11:00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înaintea decolării spre Turcia, prevăzută pentru duminică, jucătorii se pregătesc zilnic în sala de forță de la Mogoșoaia și pe terenul Centrului Național de Fotbal Buftea.

„Pentru aceste jocuri avem ca obiectiv să urmărim și jucători noi care ne pot ajuta la următoarele acțiuni, dar și să avem un joc consistent și rezultate care să ne dea încredere la turneul de calificare”, a declarat Sorin Colceag, antrenorul României U17.

Până la Turul de Elită, când vor juca împotriva Israelului (22 martie), Ungariei (25 martie) și Sloveniei (28 martie), tricolorii vor mai disputa o „dublă” de pregătire cu Cipru, la finalul lunii februarie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.