foto: frf.ro

Naţionala de fotbal a României alcătuită din jucători de până la 17 ani, din care fac parte şi doi tineri fotbalişti din Alba, Andrei Mărginean (CS Zlatna) şi aiudeanul Raul Şteau (Centrul Național de Pregătire Târgu Mureș/Viitorul Cluj), va disputa o “dublă” amicală cu selecţionata similară a Turciei. 

Cele două partide amicale se vor juca în Antalya în zilele de 16 ianuarie (ora 13.00) şi 18 ianuarie (ora 11.00). Partidele vor fi găzduite de stadionul din incinta “Emirhan Sports Complex” din Side, după cum informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. În vederea acestor meciuri, tricolorii mici se vor antrena până duminică 14 ianuarie la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceasta este prima acţiune de pregătire a naţionalei compuse din jucători de până la 17 ani, lot coordonat de antrenorul Sorin Colceag, care în luna martie va juca la Turul de Elită al Campionatului European Under 17 – Anglia. Tricolorii mici vor face parte din Grupa a 7-a, alături de Israel, Ungaria, și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.