După o săptămână de probe la centrul de copii și juniori ai ACS Poli Timișoara, Andrei Roșu i-a impresionat pe antrenorii din Banat și a prins primul transfer important al carierei sale. Acesta va fi păstrat la ”alb-violeți” urmând să evolueze pentru juniorii născuți în 2000, cu un an mai mare decât vârsta sa. Acesta speră la un viitor frumos în fotbal, odată cu acest pas!

Andrei Roșu a debutat în Liga a 4-a pentru Viitorul Sântimbru, după ce a mai îmbrăcat tricourile echipelor Unriea Juniors Alba Iulia și CS Zlatna. Acesta a trecut cu brio testele de la juniorii clubului ACS Poli Timișoara, iar din retur va îmbrăca tricoul ”alb-violet”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am trecut cu bine toate probele. Am avut și un amical cu grupa 2002, unde m-am descurcat foarte bine. Mă înțeleg deja cu viitorii mei colegi, cu antrenorul și sper la un pas înainte. Îmi doresc să ajung cât mai repede în Liga 1, iar Poli Timișoara este rampă de lansare în fotbalul mare”, a precizat Andrei Roșu.

Așa cum l-am prezentat în rubrica ”JUNIOR DE PERSPECTIVĂ”, Andrei Roșu speră să calce pe urmele idolului său, Nicolae Stanciu, însă este conștient că are foarte mult de muncit pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi ale fotbalului.

„Vreau să îi mulțumesc domnului antrenor Alexandru Kalanyos pentru tot ceea ce m-a învătat până acum. De asemenea, familia m-a spirjinit foarte mult și au avut un rol important în creșterea mea. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc și foștilor mei colegi, care m-au ajutat să devin bun”, a mai adăugat Andrei Roșu.

Născut în anul 2001, Andrei Roșu este un fotbalist foarte tehnic, precum și un stângaci veritabil. Alexandru Kalanyos a precizat că juniorul are fotbalul în ânge și că va ajunge departe dacă rămâne cu picioarele pe pământ și va avea în continuare aceeași plăcere pentru sportul rege.

Aurel Șunda, fostul antrenor al Unirii Alba Iulia, actualmente șeful centrulu ide copii și juniori de la ACS Poli Timișoara a avut un cuvânt în transferul jucătorului, fiind cel care a insistat ca Andrei Roșu să suțină probe la clubulu din Banat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.