imageMinifotbalul din Alba Iulia a cunoscut o ascensiune uriașă în ultimii ani, însă anul 2016 pare să reprezinte apogeul pentru minifotbalul din județul nostru. După ce în această vară au câștigat Cupa României, băieții din echipa La Boltă Alba Iulia au câștigat și Supercupa României la minifotbal, competiție ce a avut loc la Mediaș.

Partida de la Mediaș a fost una incredibil de frumoasă, plecată cu șansa a doua, echipa din Alba Iulia a predat o veritabilă lecție de dăruire și așezare tactică, în vreme ce calitățile individuale ale jucătorilor au făcut ca în premieră câștigătoarea Cupei României să dețină și supercupa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost deschis de către FC Hermannstadt, iar formația din Alba Iulia a reușit să revină pe tabelă chiar în ultima fază a primei reprize atunci când Adrian Lăcătuș a avut un moment genial, a scos din joc trei adversari și l-a servit ideal pe Răzvan Frențiu.

După pauză tot sibienii au fost cei care au condus cu 2-1, dar a fel ca în primul mitan, albaiulienii au reușit să revină după un nou moment incredibil realizat de Adiran Lăcătuș.

Momentul dramatic a avut loc la loviturile de departajare, unde Octavian Pojar și Adrian Lăcătuș au izbutit să trimită trofeul către Alba Iulia. Dacă goalkeeper-ul Pojar a parat un penalty, Adrian Lăcătuș a dat lovitura de grație din punct de vedere moral și asta deoarece fotbalistul echipei La Boltă a ales să trimită o „scăriță” de la 7 metri, demoralizându-i pe cei de la Hermannstadt.

„Meciul a fost foarte strâns, emoțiile au fost mari, echipa a jucat foarte bine, ne-a dat emoții până pe finalul meciului culminând cu acea scăriță de la 7 metri a lui Adrian Lăcătuș. Personal sunt foarte mândru de băieți și pot să afirm că anul 2016 a fost din toate punctele de vedere anul La Boltă. Vreau să îi felicit pe băieți, Octavian Pojar, Radu Ștefan, Răzvan Trif, Răzvan Frențiu, George Goronea, Radu Contor, Adrian Lăcătuș, Alexandru Lăcătuș, Bogdan Sava și Alexandru Mura, Marius Bologa și Benjamin Găldean, au fost extraordinari și mi-au făcut o bucurie imensă”, a declarat Cătălin Buzdea, sponsorul formației La Boltă Alba Iulia.

Octavian Pojar cel mai bun portar! Adrian Lăcătuș jucătorul meciului!

Sub privirile antrenorului echipei naționale de minifotbal, Tudor Șimon, La Bolta Alba Iulia a reușit să cucerească cele mai importante distincții ale supercupei. Portarul Octavian Pojar a primit titlul de cel mai bun portar, în vreme ce Adrian Lăcătuș a fost desemnat cel mai bun jucător al supercupei.

Cătălin Buzdea: „Vreau să le mulțumesc celor de la Șurianu Sebeș pentru înțelegere”

Din lotul formației La Boltă Alba Iulia fac parte și câțiva componenți ai echipei Șurianu Sebe, formație ce evoluează în Liga a IV-a. La partida din supercupă, cei care se ocupă de destinele echipei La Boltă au beneficiat de sprijinul celor de la Șurianu Sebeș.

Dacă Mihai Manea i-a înlocuit la pauză pe Lăcătuș și Radu Ștefan, fundașul Răzvan Trif nu a fost utilizat deloc, iar aceștia au fost jucători de bază în partida cu FC Hermannstadt.

„Vreau să mulțumesc antrneorului Mihai Manea, domnului Popa și sponsorului Armando Popescu, pentru că duminică, aceștia au făcut tot posibilul ca jucătorii să ajungă la meciul cu FC Hermannstadt”, a mai punctat Cătălin Buzdea, sponsorul echipei La Boltă.

Performanța echipei La Boltă este unică, iar în anul 2016 la minifotbal echipa din județul nostru a obținut performanțe care vor fi greu de egalat în viitorul apropiat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.