În vara lui 2015, când Cristian Coroian pregătea formația Metalurgistul Cugir pentru un nou sezon în Liga a 3-a, a suferit un atac celebral în sala de forță! Acesta era un tehnician la început de drum, proaspăt dețănător al Licenței Pro, devotat și extrem de implicat, profesionist, la fel cum a fost în întrega sa carieră de fotbalist! Acum, după doi ani de la acel eveniment nefericit, Cristi Coroian se simte mai bine, însă are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și continua recuperarea! 

Apelul umanitar a fost lansat luni seara, de Răzvan Rotaru, fost jurnalist și antrenor, coleg cu Cristian Coroian. Iată postarea sa pe o rețea de socializare:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Aproape 400 de meciuri și peste 80 de goluri în Liga 1. Sunt cifrele care-l descriu pe Cristi Coroian, un fotbalist exemplar și un om minunat.

Prietenul nostru trece prin momente grele și are nevoie de sprijinul tuturor celor care l-au apreciat și l-au urmărit ani de zile pe stadion sau la televizor.

În 2015 a suferit un atac cerebral, iar recuperarea este una lungă și foarte costisitoare. Avem nevoie de sprijinul și ajutorul vostru pentru a fi alături de Cristi în aceste momente”, se arată în postare!

De asemenea, postarea conține și un cont bancar, pe numele fostului antrenor al Metalurgistului Cugir, unde se pot face donații:

CRISTIAN COROIAN

RO69BRDE130SV42289651300


Totodată, Răzvan Rotaru a deschis și o licitație e același site de socializare, la care vor fi scoase spre vânzare mai multe tricouri. Printre primii care și-a donat echipamentul de joc se numără albaiulianul Mihai Mincă. Postarea poate fi găsită aici, unde puteți licita pentru tricourile lui Răzvan Rotaru, Mihai Mincă, Ștefan Radu, Alessandro Del Piero și multe altele!

sursa foto: libertatea.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.