Marți, în etapă intermediară, Metalurgistul Cugir va întâlni de la ora 17.00, pe teren propriu, Unirea Jucu în cea de a 5-a etapă a returului Ligii a 3-a. Familia Metalurgistul Cugir cheamă toată suflarea sportivă la stadion, toți iubitorii fenomenului la acest meci, care va avea un carcater umanitar. Banii încasați pe biletele de la acest duel vor ajunge la Mateo, un băiețel de 8 ani din Cugir, care suferă de mai multe boli: paralizie cerebrală mixtă – tetrapareză spastică, epilepsie simptomatică, retard neuropsihic, tulburări de vedere cu strabism, ectopie testiculară.

În vremurile în care fotbalul este dominat de corupție și scandaluri, unele echipe sparg tiparul și strigă ”AJUTOR” pentru comunitate! La fel este exemplul Metalurgistului Cugir, care a lansat un apel unamintar pentru toți suporterii săi, pentru toți iubitorii fotbalului de sub Drăgana, dar și pentru toți cugirenii cu sufelt mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duelul programat marți, pe Arena Cugir, de la ora 17.00, cu Unirea Jucu are un rol umanitar, urmând ca toate încasările de pe bilete să ajungă la Mateo, un băiețel de numai 8 ani din Cugir, care la vârsta la care trebuia să se bucure de jocurile copilăriei, este greu încercat de soartă fiind diagnosticat cu nu mai puțin de 8 boli!

Nu este prima dată când Metalurgistul Cugir lansează astfel de apeluri umanitare, clubul de sub Drăgana fiind alături în trecut și de Cristian Jug, unul dintre cei mai apropiați suporteri ai echipei, care a plecat dintre noi!

Astfel, pe lângă spectacolul propus de echipa condusă de Călin Moldovan la duelul cu Unirea Jucu, fanii pot face și o faptă bună, un mic ajutor pentru Mateo.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.