AS Razboieni Cetate-Inter Unirea27Fotbalul din Alba s-a dezvoltat mult în ultimul timp, iar fair-play-ul a crescut. Se mai întâmplă și cazuri izolate, dar un arbitru di nAlba nu a mai fost de mult ”julit” la un meci de fotbal. S-a întâmplat însă duminică, la meciul dintre AFC Lopadea Nouă și Inter Unirea. În minutul 87 al partidei, la scorul de 2-1 pentru Inter, un jucător al formației din Unirea a fost eliminat după ce l-a bruscat pe arbitrul central. Acesta nu s-a ”mulțumit” de gestul făcut și l-a lovit cu pumnul în față și arbitrul asistent când se îndrepta către vestiare! Un gest golănesc, care cu siguranță nu va rămâne nesancționat, fotbalistul urmând să primească o suspendare drastică din partea forului fotbalistic județean, dar va fi chemat și în instanță de arbitrul asistent care a fost lovit.

Inter Unirea se pregătea de prima victorie a sezonului. Conducea la Lopadea Nouă cu 2-1, după un gol înscris în minutul 80 de Heleria, fotbalist care i-a lăsat locul în teren lui Darius Zoltan, imediat după ce a punctat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potrivit unor persoane prezente la acest meci, Zoltan a protestat la o decizie a arbitrului central, după care l-a bruscat pe acesta și a văzut cartonașul roșu. În momentul când a ajuns în spațiul tehnic, centralul Cătălin Costea l-a atenționat că nu are voie să stea pe bancă, și în timpul în care se deplasa către vestiare i-a aplicat un pumn arbitrului asistent la nivelul ochiului stâng. Acesta nu a mai putut continua partida și centralul a pus capăt jocului.

 

 

Comisia de Disciplină va analiza acest caz, însă cu siguranță jucătorul echipei Inter Unirea nu va scpăa fără o sancțiune drastică, iar clubul urmează să fie amendat și să piardă jocul cu 0-3 la ”masa verde”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.