Metalurgsitul Cugir - Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic40Vineri, 18 martie este o zi specială pentru fotbalul din Alba și pentru întreaga Serie a 4-a din Liga a 3-a. Locurile 1 și 2 se întâlnesc în meci direct la Cugir, iar locurile 3 și 4 se luptă pentru podium la Sebiș. Metalurgistul Cugir primește vizita liderului ASU Poli Timișoara, formație care a profitat de pasul greșit al cugirenilor din etapa trecută și s-a distanțat la 5 puncte. Partida va începe la ora 15.00 pe Stadionul ”CSO Cugir”, iar la meci și-au anunțat prezența aproximativ 150 de fani ai rivalei din Timiș.

Metalurgistul Cugir se află pe poziția secundă în clasamentul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, la 5 puncte în spatele liderului ASU Poli Timișoara. Cele două formații se vor întâlni în partidă directă, vineri, ora 15.00 pe stadionul din Cugir, partida contând pentru etapa 17-a din eșalonul terț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Călin Moldovan nu crede că această întâlnirea va fi decisivă în economia pentru preluarea primei poziții, având în vedere că au rămas mai multe jocuri de disputat până la final.

”Este un simplu meci de campionat, nu este decisiv, e doar etapa a 3-a și se pot întâmpla multe lucruri. La sfârșit se va decide campioana, nici nu putem numi acest joc <<meciul campionatului>>. Este simplu, joacă locul 1 cu locul 2, un meci ca oricare altul, în care tot 3 puncte sunt puse în joc”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

De partea celalată, timișorenii consideră că cele 6 puncte obținute în prima etapă nu au nicio valoare dacă nu vor reuși să treacă din nou de Metalurgistul Cugir, la fel cum au făcut-o și în tur, iar pentru acest lucru trupa violetă s-a mobilizat, la fel și suporterii cre vor fi prezenți la stadionul din Cugir în număr de aproximativ 150.

”N-am făcut calcule, însă mai sunt 36 de puncte în joc, așa încât cele 5 avans de astăzi nu înseamnă nimic. Ne vedem de fiecare meci în parte și să obținem cât mai multe puncte din cele 36 posibile, iar dacă reușim și încheiem primii la sfârșitul campionatului, atunci foarte bine, dar acum nu putem anticipa. După egalul Cugirului, urmează ultima lor șansă teoretică la locul 1. Dacă noi ne desprindem la 8 puncte, și pentru ei va fi, așa, o delăsare, sau o demoralizare, să-i zic așa… Va fi un meci important dar nu decisiv, căci campionatul se joacă”a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la Poli Timișoara pentru site-ul sporttim.ro

Dacă în ultimul meci din campionat Metalurgistul Cugir a remizat, scor 2-2 în deplasare la Măgura Cisnădie, Poli Timișoara a trecut cu 6-1 de Millenium Giarmata.

Golurile liderului au fost înscrise de Bădăuță (41, 72, 86), Vucea (62) și Gălan (65, 70  – ambele din penalty).

Sorin Brînzescu a folosit următaorea formulă la ultimul joc: 1. Paul Burtic – 6. Alexandru Contescu, 3. Dănuț Bilia, 21. Cristian Gălan – cpt., 13. Carol Taub – 8. Mădălin Stancu, 11. Mladibor Giuricici, 10. Răzvan Ghinescu, 27. Marius Marin, 20. Ionuț Vucea, 9. Alexandru Bădăuță.

Rezerve: 30. Emanuel Fișteag – 16. Miodrag Todorov, 22. Dorin Codrea, 10. Andrei Țugui, 14. Andrei Sulea, 7. Daniel Birău, 17. Flavius Tulcan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.