Seria a 2-a din Liga a 5-a este codusă într-o manieră categorică de Arieșul Apuseni Baia de Arieș, echipă care a bifat 11 victorii din tot atâtea partide. Trupa lui Marius ”Hagi” Dup are și cel mai bun atac al seriei – 42 de goluri, precum și cea mai bună apărare, primind doar 12 goluri. Arieșul Apuseni se bazează pe un proiect frumos, cu gânduri la fotbalul mare, precum și cu o puternică emulație creată în jurul echipei, începută de la autorități locale, factori de afaceri, dar și suporteri.

Arieșul Apuseni Baia de Arieș s-a transofrmat în ”pasărea phoenix” și a reînviat din propria cenușă, cu gândul să domine fotbalul județean. Cu o echipă puternică, experimentată, pentru care evoluează fotbalistul Florin Hidișan, jucător care a adunat multe prezențe în Liga 1, Baia de Arieș vrea să facă pasul în Liga a 4-a, apoi să lupte pentru promovarea în eșalonul terț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost cel mai bun tur de campionat din istoria orașului nostru, din istoria clubului, cu rezultate foarte bune în acest an. Pot să spun că este una dintre cele mai bune echipe care au evoluat vreodată la Baia de Arieș, cel puțin din ultimii 15 ani de când sunt eu antrenor. Asta se datorează unor jucători precum Florin Hidișan, Denis Dup, însă toți au adus imagine și sclipire orașului. Datorită lui Alin Baic am reușit aceste transferuri. Sunt cel mai liniștit antrenor din fotbalul județean, pentru că am o echipă competitivă și stabilă. Mă simt antrenor când îl am pe Florin sub mâna mea! Cea mai bună alegere a fost ca Denis să vină aici, joacă foarte bine și ne ajutăm reciproc”, a declarat plin de entuziasm Marius Dup, antrenorul echipei.


  • ”Vrem în Liga a 3-a”

Gândurile celor care au mâini destinele echipei din Munții Apuseni sunt foarte îndrăznețe. Aceștia se gândesc la prima promovare, apoi atacarea locului pentru Liga a 3-a, urmând o campanie de transferuri de răsunet.

„Avem ca obiectiv promovarea! Vrem să aducem jucători și să facem pasul în Liga a 3-a! Nu putem să nu amintim Pirmăria din Baia, liceul din Baia și cetățenii. S-a creat o unitate incredibilă în jurul echipei. Vor veni 4 sau 5 fotbaliști cu nume mare la Baia de Arieș în această iarnă, însă momentan nu pot să spun cine sunt, deoarece nu au semnat”, a mai declarat Marius ”Hagi” Dup.

Arieșul Apuseni Baia de Arieș are 33 de puncte în clasament, aflându-se la 10 puncte distanță de locul al doilea, iar promovarea în Liga a 4-a ar putea fi sărbătorită chiar în acest an, având în vedere că trupa din Apuseni nu a întâmpinat mari probleme în meciurile din ultimul eșalon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.