Arieșul Apuseni Baia de Arieș are parte de o iarnă liniștită după ce a bătut tot în turul de campionat la Ligii a 5-a, însă oficialii formației din Munții Apuseni se agită pentru a asigura un viitor propice echipei. Au fost transferați deja câțiva jucători, însă Marius Dup a precizat că a ajuns la acorduri și cu fotbaliști cu nume, însă pe care nu le poate dezvălui până ce aceștia nu semnează.

Arieșul a transferat deja 3 jucători, recunoscuși în arealul zonei, care au mai evoluat pentru formația pregătită de Marius Dup.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am transferat deja 3 fotbaliști, un vârf și doi mijlocași, pe Gabriel Oaida, Ciprian Florea și Adrian Prața. Vreau să îl transfer și pe portarul Raul Balea, precum și pe fundașul Octavian Popa. De asemenea, suntem în discuții avansate cu mai multți fotbaliști care evoluează la nivel înalt, însă nu pot să le dau numele până când aceștia nu semnează”, a precizat Marius Dup, antrenorul echipei din Baia de Arieș.

A fost făcut și programul liderului din Liga a 5-a, care a legat deja o serie de amicale și care speră la un retur la fel de bun ca prima parte în campionat.

„Pe 28 ianuarie vom juca un amical cu Mihai Viteazul, iar pe 4 februarie cu Fortuna Lunca Mureșului. Încercăm să legăm și două amicale cu echipe din Liga a 3-a, am vorbit cu Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia, însă așteptăm să vedem cum au acestea programul”, a mai declarat Marius Dup.

Arieșul Apuseni Baia de Arieș este lider autoritar în Seria a 2-a a Ligii a 5-a, având 33 de puncte din tot atâtea posibile. Formația din Munții Apuseni se bazează pe un proiect serios, demarat în vara anului trecut, care are drept scop promovarea fotbaliștilor din zonă, precum și accederea în fotbalul profesionist.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.