Șurianu Sebeș a rămas fără finanțator oficial! Armando Popescu a confirmat faptul că a părăsit echipa din „Arini”, dar că nu va părăsi definitiv fenomenul.

După un „mariaj” fructos în „Arinii” sebeșului, Armando Popescu a renunțat din motive personale la colaborarea cu liderul ligii a IV-a, Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Da, e adevărat! Plec de la Șurianu Sebeș, dar nu din fotbal! Am decis să renunț din motive personale, iar acum pregătesc un nou proiect serios. Sunt câteva echipe cu care negociez, dar până în 23, când se vor reuni echipele de Liga a III-a, voi lua o decizie”, a declarat Armando Popescu, finanțator.

Întrebat dacă va coopta vreun jucător la noua echipa, acesta a răspuns ferm:

„Nu va fi treaba mea să decid ce jucători vin sau pleacă! Mai întâi e important să vedem ce vom găsi la noua echipa și apoi în funcție de necesități vom transfera, dar nu se pune problema să vorbim acum acest aspect”, a mia punctat Armando Popescu, fostul finanțator al echipei din Sebeș.

La ora actuală în județul Alba sunt patru echipe în Liga a III-a, Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Performanța Ighiu și Industria Galda de Jos, iar în mod cert fiecare grupare și-ar dori un asemenea finanțator precum Armando Popescu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.