Prezentare Surianu Sebes8Finanțatorul echipei Șurianu Sebeș, Armando Popescu, a ținut să-și precizeze punctul de vedere după ce a fost suspendat două luni de către Comisia de Disciplină a AJF Alba.

Acesta a fost suspendat în urma meciului dintre Șurianu Sebeș și Olimpia Aiud, meci câștigat categoric de sebeșeni cu 6-0. Armando Popescu a avut un conflict cu unul dintre jucătorii adverși și acest lucru nu a trecut neobservat de oficialii de la acel meci. În urma articolului apărut marți pe site-ul absport.ro, Armando Popescu a dorit să-și expună punctul de vedere vis-a-vis de decizia oferită de Comisia de Disciplină.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„După doi ani petrecuți în fotbalul județean, constatarea mea e că problema numarul unu aici e corpul de observatori, corp de observatori care e in complicitate cu arbitri. Noi greșim toti, în fiecare zi, la fiecare meci. ei au mereu dreptate, indiferent de argumentele noastre Nu este de acceptat o asemenea atitudine. Trebuie făcută curațenie în AJF-ul ăsta. Trebuie să ne gândim și la sănătatea jucătarilor. Sunt dezamăgit de observatori și trebuie efectuate niște modificări pentru că dacă ei își fac datoria și arbitri vor aborda altfel meciurile”, a declarat Armando Popescu, finanțatorul echipei Șurianu Sebeș.

Ba mai mult acesta va solicita demisiile observatorului Marcel Neagu și Ioan Uleșan, membru în comisia de disciplină.

„O să cer excluderea din corpul de observatori a domnului Neagu, a domnului Uleșan din comisia de disciplină, consider că din AJF trebuie eliminate toate relicvele astea care mai există acolo și care nu fac altceva decât să încurce lumea”, a mai precizat Armando Popescu.

Trebuie precizat faptul că echipa Șurianu Sebeș trăiește exclusiv din finanțări din mediul privat, iar acest lucru este destul de rar întâlnit în județul nostru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.